Thursday, October 7, 2010

Do you love Mango?














I prefer more apples, but mango is fine too! :) Simply adore this collection, and catalog, Anja Rubik is my favorite model! Love how she looks like on these pictures! Sadly but truth,  half of those items from catalog are not yet in our stores and i think that they would never come! What would i chose for this autumn/winter season is that gorgeous camel coat ( but guess what, i never saw it in shops) , suede leather boots and bag!


Mislim da sam jedno deset puta obišla sve tri Mango prodavnice u Beogradu , nadajući se da ću bar jednom ugledati ovaj divan kaput, ali naravno ništa od toga! Savršen je zar ne?! Kao i uvek sve ono što je najlepše nikada ne stigne do nas! Ali sam zato bila oduševljena kada sam ugledala da je moja omiljena manekenka u katalogu, odmah sam zgrabila jedan! :) I tako ga već dva dana prelistavam , zamišljam kaput, prođe mi po koja misao da bih mogla i ja ovakve slike da napravim, pa se onda vratim u realnost i tako u krug! :)

14 comments:

  1. Nadji neku dobru snajderku i trk u Italtes po materijal za kaput. Ima divnih. Marina i ja smo juce videle neki zuti, savrsen.

    ReplyDelete
  2. Hvalaa Leyla! :) ako budem u prolazu obavezno ulazim da vidim sta ima! :) Samo se nadam da niko nije postavio ove slicice jer ne bih volela da ponavljam, ako jeste recite mi da brisem ili izmenim!:)

    ReplyDelete
  3. Ne razumem. Ko, gde, sta postavio? Sta da brises?
    Mislis da li je neko blogovao na istu temu sa istim slikama? I da jeste, bas te briga...
    Jedini savet koji mogu da ti dam je da uvek stavljas izvor, odakle si slike uzela. ;)
    Osim sto je fer, moze da bude i korisno (da ti posalje nove citaoce)

    ReplyDelete
  4. Upravo sam na to mislila! Hvala na savetima, divna si!!! :) sad znam za ubuduce!!! :)

    ReplyDelete
  5. I love Mango!
    I wish it was in my town :(

    ReplyDelete
  6. Oh dear but you have great clothes, dont need to feel sad! :)

    ReplyDelete
  7. juche sam u Mangu pregledala ovaj katalog... Obozavam ovu cigla crvenu boju... great!

    ReplyDelete
  8. obožavam mango! što se tiče izbora, i u Zagrebu ti je slično... doduše, izbor je dosta dobar u jednom mangu u centru grada, ali kad god idem negdje van države, tamo uvijek ima boljih stvari...

    ReplyDelete
  9. that red skirt is amazing! i really like all of these outfits!!

    xx

    e.

    ReplyDelete
  10. Stvarno, odlican kaput, skroz neobican :)

    ReplyDelete
  11. Volim Mango, ali mi se čini da izbor jako varira od radnje do radnje jer nije isti dobavljač, bar je tako bilo pre. Videla sam par preslatkih stvari u Knezu. Divan kaputić, a i Anja! ♥ Ja bih sve sa 2, 3, 4. i 5. slike. Skromno! :)

    ReplyDelete
  12. Hhehe Marta i ja biiih svee! :) odmah sam sve nasla na Polyvoru i napravila set! :)

    ReplyDelete
  13. joooj,muke...ne znam sta bih pre...sve je savrseno! :) ova duga suknja crvena uz ove cizme mi je loodachka! kaput je stvarno divan!

    ReplyDelete