Thursday, October 7, 2010

Mix and match!






I never saw that rings were so much popular as this year! While i was playing and making sets on my dear Polyvore i find out for so  many new brands and trends with this type of jewelery. It doesn't matter if you can not afford all those famous brands, you can find great rings in  many stores: H&M, Forever 21, Six, Accessorize, Mango, and other shops. I recommend you to buy some big, with huge rocks, interesting designs and make your perfect combination that suits  your style! Thanks to my model Olja, we put so many gorgeous rings and made those beautiful photos! Hope that you will like it!All those rings came from my mom's jewelery box! :)

Sada mi je drago što moja mama voli toliko prstenje da uvek imam od koga da pozajmim. :) Nikada nisam volela nešto posebno da ih nosim jer su mi nekako  smetali, šta god da sam radila! Ponekad je dolazilo u obzir , i to samo onda kada se baš setim. Volim da vidim lepo prstenje na drugima, uvek ih zapazim, i udelim po koji  kompliment ponosnim vlasnicama.
Međutim, uhvatila sam sebe kako ih u poslednje vreme stalno merkam , čak i nosim! Možda  ide i sa godinama, ko će to znati! :)Ono što moram još da priznam je i činjenica, da sam najlepše prstenje u proteklih  nekoliko dana videla, verovali ili ne upravo kod dragih nam Kineza, u bloku 70! Tako da slobodno pogledajte malo bolje po radnjama koje drže nakit, i iznenadićete se kakvih modela ima i koliko su uznapredovali sa dizajnom! Hm..mislim kopiranjem! :)
Za sada se samo jedan nalazi u mojoj kolekciji, ali biće ih još! Jedva čekam sledeći odlazak!:) Birajte veliko prstenje, sa kamenjem u boji, nitnama, napravljenih od raličitih materijala, drugačijeg dizajna , napravite sami svoju kombinaciju od dva, tri prstena i neka ono bude stalan deo vašeg izgleda ove jeseni! Prstenje sa slika je: h&m, six, srebro...više se ni sama ne sećam! Jedno veliko hvalaaa  Olji, što je bila tako divan model, jer su upravo zahvaljujući njoj nastale ovako lepe fotografije!

24 comments:

  1. ooommmg divni su! ja obozavam prstenje, imam gomilu. mada ih u poslednje vreme ne nosim, neshto sam se istripovala da mi smetaju. i onda ih se uvek setim kada vidim nekoga sa slatkim prstenchicem. ah kasno.

    ReplyDelete
  2. U pravu si Vanja, ide to s godinama.. Sve mi se vise svidjaju, ali mi nazalost i dalje smetaju xD Moji omiljeni nisu bas nesto retro, vise volim sa nekim cvecem ili leptirovima.

    Super su fotke :)

    XoXo

    Venoma

    ReplyDelete
  3. Meni jedino smetaju kada perem ruke... sto kao rezultat donosi dosta zaboravljenog prstenja kojekuda :(
    Ali slike su divneee :)

    ReplyDelete
  4. suuuper! ja moju gomilu tek treba da slikam i pokazem... divni su. blago tebi sa tvojom mamom... :))))

    ReplyDelete
  5. Kad izadjete napolje nemojte da perete ruke, nego lepo vlazne maramice i problem sa zaboravljanjem prstenja resen!! :)) A kad dodjete kuci poskidajte sve i sve super!!

    Nema na cemu i drugi put !! :**

    ReplyDelete
  6. Marina jedva cekam! :)
    Kako Olja zna sve trikove, hvalaaa najboljem modelu na svetu! :) cmooook

    ReplyDelete
  7. Da, svi smo se ponovo zaljubili u prstenje...Morat ću i ja pogledati kod naših Kineza, možda i oni imaju kakve ljepote... :)

    ReplyDelete
  8. Obaveznoo, sigurno ces nesto naci! :)

    ReplyDelete
  9. yay, I love and want all your rings! hihihihi

    ReplyDelete
  10. woooow, divna kolekcija!!! za svaku priliku po nešto! to je baš super kad imaš mamu ili sestru sa kojom možeš da deliš razne zanimljive sitnice i uvek nešto da pozajmiš :) ja baš nemam sreće sa prstenjem, tj uvek nosim samo jedan jedini, jer nekako samo mi na srednji prst odgovaraju, tako da i one koje imam ne kombinujem nego izaberem jedan i to je to! svi su nekim čudom iste veličine, ali verovatno ima veze i sa tim što mi sviđa ta simetrija kada je samo jedan pristen na ruci, i to baš na srednjem prstu :) e da, moram da pohvalim fotke, zaista su predobre, ovaj efekat ih baš čini nekako posebnim!!!

    ReplyDelete
  11. Thank you Flavia!mwuaaaah
    Hvalaaa Dubravkaaa, kako mi sa Polija volimo da ostavljamo dugacke komentare! :) jeste da sam ja slikala ali je Olja zasluzna za te efekte! bas su odlicno ispale! Drago mi je da ti se svidjaju! :)

    ReplyDelete
  12. obećala sam ti puno velikih komentara ;)

    ReplyDelete
  13. Ih breeee, pa ti pises postove po mom ukusu haha :D
    Ako mi verujes, prstenje je jedini nakit koji nosim :D ako ne racunam pirs u hrskavici, a usne resice uopste nemam probusene, mada vec rasmisljam da ih probusim..a ogrlice ne mogu iz nekog desetog razloga, bla bla, da te sad ne davim, pravim opasne digresije :D
    Uglavnom, prstenje oboozavam, pogotovo ono veliko :D Vidim na ovim slikama par zanimljivih komada :))

    ReplyDelete
  14. Hej kakvo divno prstenje imaš, vidiš mogla bih i ja malo da pogledam mamin nakit možda nešto i pronađem. :))) Ja nešto nemam naviku da ga nosim, imam jedan Swatch prsten, ali dala si mi inspiraciju. :D

    ReplyDelete
  15. Jelena uzmi slobodno koji hoces ;) Kako mozes ti da me davis! :)
    Jaoo kako je to lepo cuti!hehe dala sam ti inspiraciju! i to bas tebi! :) divnoo! hvalaa!

    ReplyDelete
  16. wooow!!! kakva kolekcija...super!!! obozavam prstenje, stalno ga nosim,pre sam imala stalnu/dnevnu/varijantu, a sad obozavam da menjam, obozavam da bude ogromno, sto loodje to bolje ...i stalno postoji neki koji zelim,koji moram da kupim ili neki za kojim patim ;)

    ReplyDelete
  17. Hehehe, ovo patim je moja omiljena rec! stalno patim za necim , dal je prsten, torba, lak, sal, ma nebitno, patnja je stalno prisutna! :) hehe, eto ja patim za onim tvojim za dva prsta! :)

    ReplyDelete
  18. Love those rings! If I could wear that many I would! lol

    xx
    K

    ReplyDelete
  19. did i mentioned that im following your cool blog now...and will be a big fan???:)))))....
    cant stop browsing it...je,je,je,je....
    kissesss

    ReplyDelete
  20. so cool :) volela bih da sve svoje prstenje mogu odjednom da nosim - ali nemam toliko prstiju :/ vidim i ovde kod tebe par sjajnih komada od kojih ne bih mogla da se odvojim! inace, slazem se za Kineze, neverovatno je da sam upravo tamo nasla gomilu prstenja koje sam videla po mnogim "zvucnim" mestima, a po bagatelnoj ceni... nemam nista protiv ni da neke komade nakita (kupljene kod Kineza za Dz) rasklopim i prepravim. Tako sam sebi napravila jedan od svojih omuljenih prstencica http://clarice-jacobs.blogspot.com/2011/10/what-did-i-do-again.html
    (iskorisceno dugme od tatine oficirske uniforme <3) hope you like it

    ReplyDelete
  21. Great post! :)

    http://fashionaddictstips.blogspot.ro/

    ReplyDelete