Saturday, December 7, 2013

Budget beauty products ...

                                                                                             CLICK TO SEE MORE






We all fell in love easily with gorgeous packages and design of luxurious make up brands such as Chanel, Tom Ford or Guerlain, and we know that we will get (well, in the most cases) what we payed for.
But when it comes about beauty products that are much more affordable it's not easy to pick them and find good quality. So, today I wanted to share some of them that I like and use:
1. NYX blush //  Bourgeois Pig - I bought this product recently and I'm really satisfied,  highly pigmented, a little goes a long way, vivid color but yet wearable.
2. NYX matte lipstick // Shocking pink - I bought it also recently, with the blush and it's gorgeous color, great for every season (especially summer), wore it HERE.
3. Deborah nail polish // 161 - love this color, I wear it almost every day during this cold season (see it HERE on my nails) and it really last long.
4. Golden Rose lipsticks // 120 (red color- wore it HERE) and 57 (pink color- wore it HERE and HERE) - these two lipsticks are probably my all time favorites among this budget products. I'm using them for years and they are perfect!
5. AVON eye liner // true black - also one of the products that I'm using several years, and it's great for my sensitive eyes.
6. Deborah blush brush - I wanted this brush for highlighters and to contour my cheekbones but I'm not satisfied like I am with the one from Bourjois. I will give it one more chance (I got this brush recently), but this is definitely the product that I would not recommend for now.

And that's pretty much it! Tell me, what's your budget beauty favorites? Do you have some products that you like? Share it, can't wait to read! :)

p.s. all these products are cheaper than 10€, most of the prices are around 5-6€!


46 comments:

  1. love the ring!
    kisses from milano
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  2. a bas sam se pitala koji li crveni lak nosis na nekim fotografijama :) divan je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. daa, odlican je, bas sam zadovoljna koliko traje a i brzo se susi :)

      Delete
  3. Hi , how're you?Hope you’re doing well.Your blog is amazing I love your style !Would you mind check out my blog too?I would really appreaciate if you follow me as im new and im trying to make an audience ...Thank you in advance for your time hope to see you soon ....
    Afashionistastateofmind.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Anna, wish you a lot of success with your blog! :)

      Delete
  4. Uhhh, ta deborah cetka je skoro odletila u kantu. Toliko se dlake mrse i prave cvorove. Morala sam je cesljati da ne bi izgledala kao ocerupana kokoska. Golden rose karmini su odlicni, a nyx kod mene nema :( a vidim da je veomma hvaljen

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja mislila da se samo moja mrsi!!!!Ova da!!!Fuj,a ona za rumenilo ne,a vise je maltreiras..:-(

      Delete
    2. Ja sam bas zelela tu kosu, i dobila je na poklon (sama kriva, sama trazila :)) i poprilicno sam se razocarala ... Dajem jos jednu sansu ali mi se cini da necemo biti u ljubavi :)

      Delete
  5. Obozavam Golden Rose ruzeve :) Imam 57, sledeci na listi je ovaj 120 :)

    http://itsmetijana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Super post i odličan blog kojeg volim i pratim več dugooooo!

    Pozdrav iz Slovenije.

    ReplyDelete
  7. maybeline master drama, meni je bolja od avona jer opstaje i unutar kapka na "waterline"u :)

    ReplyDelete
  8. Avon eye liner je i meni omiljeni :))

    Giveaway na mom blogu :)

    ReplyDelete
  9. Kakvi su ovi golden rose ruzevi?Cena im je dosta niska,pa me zato odbijaju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlicni, ove dve boje su mi omiljene! Lepo se maze, fine je teksture, i dugo traje :) Probaj sa nekom bojom po tvom izboru naravno, mozda ti se i dopadnu :)

      Delete
  10. Boja laka je SAVRŠENA i bas ti odlicno stoji!
    A mene je zainteresirao ovaj Avonov eyeliner.. inace koristim crni (od neke marke ne znam koje vise) i stalno mi se razmrlja bez da ja sama nesto diram :/ Valjda ti nisi imala problema s tim, pa javi da znam da li da porucim..hvajjjaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam do sada to primetila sa ovim, ne secam se cak ni da sam ga ikada van kuce popravljala :) naravno da ne bude savrsen nakon pet, sest sati ali sam ja zadovoljna :) ukoliko ga probas, javi utiske :))

      Delete
  11. Volim tvoje beauty postove, uvek su slatke fotke :) Slazem se za GR ruzeve, divne nijanse..Skoro sam otkrila domace Don Juan ruzeve i trenutno su mi favorit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaa :)) daa, odlicni su i Don Juan, ostavila sam link u tekstu do posta gde nosim pink, a na kraju je jedna slicica gde je i DJ narandzasti karmin :) jedino sto mi smeta kod njih je sto su malo suvlji, kao i moje usne pa se ne slazu bas najbolje :))

      Delete
  12. I love...raspberry and blackberry. :) <3

    ReplyDelete
  13. love teh ring and teh blush <3
    xoxo http://fashionsamba.blogspot.de/

    ReplyDelete
  14. dopada mi se, hvala na idejama, bas cu kupiti te golden rose karmine, jer recimo sa onim Classic (tako nesto) karminima imam sjajno iskustvo, oni kostaju oko 160 dinara :) i probacu NYX :D

    ReplyDelete
  15. I really love thosse products! I think some drogerie products are better than high end cosmetics :) Your post is so loveley I like to read it!

    Loveley Patricia xxx
    http://thevoguevoyage.blogspot.de/

    ReplyDelete
  16. super post! =))) kada pricamo o jeftinijim proizvodima izdvojila bih i ja nekoliko... kao npr. maybelline affinitone tecni puder ( 42 dark beige ) - kosta oko 600-700 dinara, a divan je, prekirva sve sto treba da se prekrije, matira lice, a pri tome izgleda jako prirodno; deborah blusher 24 RAME, kao i 12 CACAO ( ovo drugo rumenilo je super za ,,oblikovanje" lica, tj. za konture ); AVON senka za obrve sa voskom i cetkicama u pakovanju ; za negu usana jako dobro - DR.FIX (pistachio & caramel ) -ima ga u DM prodavnicama ; AURA lipliner ( nijanse 32 i 33 su moje omiljene ); AURA SHE BUNNY lak za nokte ( nijansa 110 npr. ); i s obzirom da se pominju cetke za rumenilo, imam predlog za sve devojke kojima se ne dopada deborina, a to je kosa cetka iz AVON-a! jako je dobra, imam je dugo, i ne otpadaju dlake, ne mrsi se, stvarno je savrsena a nije skupa .... =))) eto, dosta od mene =)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. uh, uh svasta nesto zanimljivo si napisala, ovaj Dr.Fix cu obavezno cekirati :) a novu cetkicu vec pronasla, divnaaa je :)) hvala na predlozima :))

      Delete
  17. Vanja moram da te zamolim za savet u vezi sa kupovinom na Sheinside.Pronasla sam neke stvari koje na slikama izgledaju potpuno isto kao one u Zari i htela sam da ih narucim ali sam u medjuvremenu naisla na gomilu losih komentara o tom sajtu.Na jednom stranom blogu ih je bilo cak preko 200.Navodno salju pogresnu robu,sa greskom,ili ne posalju uopste,dugo se ceka,roba loseg kvaliteta,neljubazan korisnicki servis,nece da menjaju robu...Pretpostavljam da ti nemas takva iskustva posto si bloger ali ukoliko je narucivao neko koga ti poznajes molim te napisi kako su oni prosli.Izvini na ovako opsirnom komentaru i hvala ti unapred puno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mozda bih mogla svojim iskustvom da ti pomognem..
      Pre neki dan mi je stigao paket, sa njihovog sajta.. I stvarno sam zadovoljna.. U pitanju je jedan sako..
      Bila sam skepticna, al kada je stiao odusevila sam se:)
      E sad, nisam sigurna da je tako sto se tice svih stvari...Al ovo je moje iskustvo..
      Evo, pre neki dan sam opet sebi narucila neke stvarcice..
      Srecno
      Tanja

      Delete
    2. Draga, vrlo rado ukoliko jos neko podeli svoje iskustvo, prosledicu ovde komentar! :)
      Par devojaka se javilo da su zadovoljne, i do sada nisam cula takve negativne komentare a moja komunikacija sa njima je super, bas redovno pisu i odgovaraju ...
      E sada, sto se stvari tice, cini mi se da sve zavisi od onoga sto biras na sajtu ... rekla bih da su kosulje i sakoi finog kvaliteta ( u rangu sa materijalima na primer iz zare, manga i h&m-a) dok za kapute skoro nikad ne mozes biti sigurna sta ce stici ... :)
      Ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj, nije nikakav problem, ne moras da se izvinjavas :)
      Puno pozdrava,
      V.

      p.s. Hvala Tanja sto si podelila sa ostalima :) Bas mi je drago da si zadovljna :)

      Delete
    3. Hvala vam devojke,divne ste!

      Delete
  18. Vanja da li si u skorije vreme kupila leopard cipele iz prethodnog posta i da li ih mogu naci u Beogradu? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cipele sam dobila na poklon, od prosle godine su, nisam sigurna da li ih jos uvek ima u njihovoj radnji, mozes pogledati :) Prelepe su i zaista divno izgledaju na nozi, ali moram priznati da su najneudobnije cipele koje imam, ali mozda je to samo do mog stopala ... :)

      Delete
  19. cute post!

    Would you like to follow each other on GFC? Let me know on my blog! ^^

    ReplyDelete
  20. Stvarno super post... I meni su se GR ruzevi stvarno dobro pokazali. Jos ako uzmemo u obzir i cenu. A sto se itce cetke imam ovakvu kosu Aurinu i stvarno mi se dobro pokazala, a i nije skupa... :)
    P.S. Super blog i pratim te od sad :)))
    http://accordingtoablonde.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Vanjac divna, da li mozes da mi kazes odakle je ova lepa nausnica http://web.stagram.com/p/608142389193739605_30829098, znaci pre,predivna si ? <3
    Hvala ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti punooo :) mindjusa je iz neke prethodne Zarine kolekcije :)

      Delete
  22. Divni proizvodi... :) Hvala na idejama, divna si...

    http://themozzarella.blogspot.it/2013/12/017.html

    ReplyDelete
  23. Divan ti je onaj outfit na Instagramu s Hello Awards, sofisticirano i damski kao inače!

    Hoće li biti post s tom kombinacijom? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaa :) bice u okviru nekog narednog Instagram posta! :) ono su jedine slicice koje imam :)

      Delete