Friday, September 12, 2014

New in / COS


                                                                                            CLICK TO SEE MORE


                                                                                             ph. me

After several posts about Vienna, I got lots of questions about my purchase so I decided to share it with you today.
Beside a few small gifts for my dearest, I bought only these two pieces for me.
I picked black basics from COS, gorgeous trousers with high waist and simple A-line skirt, which are perfect for every season.
In the next post, you will see how I styled the pants!



19 comments:

  1. jel su to pantalone koje su u Elle novinama? :)

    ReplyDelete
  2. prelepost, jedva cekam da vidim neki look i sa ovom suknjom!

    ReplyDelete
  3. Vanja please jel mi mozes reci kakve su ti ove cizmice New look Black Cut Out Chunky Chain Trim Ankle Boots
    Hvala ti puno

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zamolila bih te samo da mi ostavis link do konkretnog para koji te zanima posto ima bas dosta slicnih modela, nisam sigurna na koje tacno mislis! :)

      Delete
    2. ostavila odgovor u drugom postu! :)

      Delete
  4. Draga Vanja!
    Znam da si puno vremena provela trazeci savrsen aparat za slike za blog. Tvoj 60D se cini odlican,ali naisla sam na 600D kao povoljniju opciju. Mislis li da se moze mjeriti s tvojim,i bi li pasao s objektivom koji ti imas? Isto tako,postoji li nekakav nacin za odluciti koji objektiv ide uz koji aparat? Bila bih ti zahvalna za odgovor ako si mozda naisla na to u svojoj potrazi. Hvala puno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej draga, sto se tice provedenog vremena u potrazi za aparatom, u pravu si, zaista sam par meseci merkala/citala/gledala pre nego sto sam donela odluku. :) Nije bas zahvalno reci nekome koja bi to dobitna kombinacija za njega bila, jer ono sto meni odgovara ne znaci da ce i nekoj drugoj osobi biti dobro, i obratno.
      Najbolje bi bilo da sagledas sve aspekte, u koje svrhe bi koristila aparat, koliko cesto, sta bi najcesce fotografisala, a onda shodno tome pocela da gledas i objektive koji se takodje biraju u zavisnosti od toga sta fotografises. Za predele i prirodu je jedan tip objektiva, za putovanja drugi, za portrete treci itd.
      Moj objektiv je fiksni, 50mm f1.8, i ne postoji zoom, ako se prvi put susretnes sa njima shvatices koliko je zapravo cudno posmatrati objekte kroz takav objektiv, ali nije nesto na sta se ne mozes navici.
      Cini mi se da mozes bilo koji objektiv staviti i na 600d, ali proverenu informaciju ces najlakse dobiti u fotografskoj radnji ili od nekoga ko je daleko strucniji od mene.
      Drugi savet bi bio da kada shvatis/odlucis sve ono iz gore navedenih stavki, pocnes da istrazujes na netu. Forumi, Youtube, Flickr i ostala online mesta. Uporedis, procitas, vidis. Pola od toga shvatis za ozbiljno a drugu polovinu odbacis jer ljudi nekada preteruju u svojim kritikama. :)
      Nakon toga, najbolje bi bilo da krenes sa takvim "predznanjem" u radnju i pitas da li postoji mogucnost da na licu mesta isprobas i osetis koja je najbolja kombinacija za tebe. :)
      Eto, nadam se da sam uspela bar malo uspela da pomognem. Srecno!
      Sigurna sam da ces sama najbolje izabrati ono sto je dobro za tebe! :)

      Delete
  5. Nadam se da cemo videti ovaj komad u nekom outfit postu :)
    http://sparklygoddess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Vanja, moram ti priznati da si mi ranije bila jedna od omiljenih srpskih blogerki, a u poslednje vreme sve manje i manje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da se osecas sada bolje sto si joj to napisala

      Delete
    2. Zao mi je sto to cujem jer kod sebe ne vidim nikakvu drasticnu promenu osim u kvalitetu fotografija. I dalje sam ona ista, i daljle volim i nosim samo ono sto mi se dopada i sto mi prija :)
      Ne znam sta je u tvom slucaju razlog i sta je to uticalo da promenis misljenje, pa eto ako budes imala vremena, volela bih da cujem i mozda uspem da otklonim koju nedoumicu.
      Hvala na komentaru! :)

      Delete
  7. Cime fotkas ove detailed fotkice? Aparat, objektiv?
    Odlicne su..

    ReplyDelete