Sunday, October 31, 2010

BFW-day 3

                                                                  Viktorija Džimrevska

                                                                 Tatjana Stanković

                                                                     Aleksandra Pecić

                                               B-underwear by Bugatti / Vesna Matijević
                                                         No excesse, Staff Jeans&Co, Freesoul

                                                       
                                                                          Puma,
                                     All the photos were taken from www.belgradefashionweek.com


Third day was very interesting, with so much fun at the last show!My old camera is not working anymore, so i took these photos from BFW official site. Soon i will buy a new one and i promise that i will give my best to make great pics!
Treće večeri  u Belexpocentru na 28. Amstel Fashion Week-u beogradskoj publici su se predstavili  Viktorija Džemrevska, Tatjana Stanković, Aleksandra Pecić, domaći brend Bugatti kao i kompanija N fashion sa kolekcijama No excess, Staff Jeans&Co, Freesoul i N sport sa čuvenim brendom Puma.
Mlada makedonska kreatorka Viktorija Džemrevska pokazala nam je odlične modele za hladne dane. Haljine i suknje do kolena, koje prate liniju tela, ova kreatorka predlaže uz kapute i džempere od kašmira, vune i mohera, a boje koje dominiraju u kolekciji su crna, nekoliko nijansi sivei tamno ljubičasta.Odlični su džemperi, baš sam poželela par njih i da imam. :) Tatjana Stanković  je prikazala svoju Success couture kolekciju pod nazivom „Oskar“.  Čipka, saten, svila, perle i vez su bili glavni elementi ovih elegantnih haljina. Ova takođe mlada kreatorka je za četiri meseca potpuno sama spremila svoju kolekciju ( od ideje, nacrta, preko veza i šivenja).Naravno da nije ni približno couture kolekcijama ali sve pohvale za samostalnost, trud i rad! Kolekcija Aleksandre Pecić je inspirisana baletom. Koristila je šantung svilu, pamučni i svileni saten  kao i žičane konstrukcije. Dominiraju bež, boja starog zlata, puder roze, crvena, crna i zelena.Najviše su mi se dopale ove kao izgužvane čarape, već sam smislila kako bi ih  nosila! :)
Be Underwear by Bugatti (Vesna Matijević)    je druga revija koja je održana te večeri, a Bugatti za ovu jesen  nudi veliki izbor intimnog rublja napravljenog od najprijatnijih materijala sa odličnim modelima kako za žene i muškarce, tako i za one najmlađe. Odlična revija, koja me je pomalo podsetila na jednu od mojih omiljenih revija D&G Fall 2006 RTW sa veštačkim snegom i muzikom!
N Fashion je predstavio No excess, koji predstavlja brend namenjen muškarcima gde je najviše zastupljen džins,   grčki brend Staff, gde takođe dominira denim i italijanski brend Freesoul , sa kojima su stilisti pokazali odličnu kreativnost.
Poslednja revija je  bila u stilu osamdesetih , sa dobrom muzikom i raspoloženjem  koje se brzo prenelo na publiku. Pumina kolekcija „Sport fashion“ nastala je u saradnji sa kreatorima kao što su  Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro i Sergio Rossi.  Stare modele su uznapredili, a jarke boje su i ovoga puta bile zastupljene, napravljen je odličan balans između dnevne i sportske garderobe.
Istina je da malo kasnim sa ovim mojim " izveštajima" ali umor je učinio svoje! :) Olja nam je otišla :( , nemam više dobrog fotografa, moj aparat izumire, a novi stiže uskoro tako da obećavam puno zanimljivih fotografija ( nadam se da ću umeti da ih napravim) :) Iako ove slike sa njihovog zvaničnog sajta najbolje prikazuju modele, nekako mi je draže kad ih ja uslikam! :) Inače moram da se zahvalim jednoj divnoj devojci, koja nas je kad god je to bilo moguće smeštala u prve redove, nadam se da ću je pronaći poslednje večeri i stići da je slikam! :)                                                                                 

4 comments:

  1. Umor je zaista ucinio svoje... :( meni se samo spava... hhhhrk... jos veceras i onda kuliranje.. .) I ja pozdravljam plavušicu hostesu! :*

    ReplyDelete
  2. Ubi nas ovaj tempo! :) hehe, sto je najgore, koliko god da sam umorna nedostajece mi svo to zujanje i naravno viiiii!!! :)

    ReplyDelete