Thursday, November 4, 2010

Choomich Design District                                                               Photographer: Marina Arnaut

We have one more great  space for shopping! Finally our designers joined to carry out project like this!What is all about? In the center of Belgrade, we have some old mall, were no one even stopped by for so many years! And our designers wanted to have some place where they can show and sell their pieces! I went on Monday at press cocktail with Marina and she has more photos so you can check it! Right from the runaway to the store! One of my favorites is that black dress with see though parts from Dejan Despotović!I love it!!!

Da, da dobro ste pročitali Čumić, ali u nešto izmenjenom obliku! Svečano otvaranje je bilo 01.novembra kada je i održan specijalni press modni koktel. Zahvaljujući ekipi beogradskih dizajnera koji su se udružili da promovišu domaću autorsku modu i dizajn ponovo je otvoreno mesto koje je nekada bilo veoma popularno za šoping.  Ono što je jedinstveno za ovaj prostor jeste činjenica da su se dizajerni ujedinili , i da ovde  možete pogledati, probati, kupiti ali i uživati u enterijeru svake prodavnice! Muška i ženska moda, dizajnerski aksesoari i nameštaj je ono što možete pronaći u ovom pravom modnom distriktu. Sada u samom centru grada, svoje radnje imaju:
NO BROTHERS NO SISTERS: Tijana Pavlov + Sestres (sestre Stevančević)
                                              + Deerspotter
Ana Ljubinković
Remake : Jovana Božović + Antea Arizanović Mutaović
Atelje Alternativa : Daniela Gišić + Ivana Ristić + Ljubica Cvejić
Ivana Rabrenović
Punkuffer : Bojan Milisavljević + Marko Nenadić
Verica Rakočević
Peđa Nerić
Dejana Momčilović + Natascha Plum + Aleksandra Žiravac
Emilija Petrović
Fundus : Sonja Krstić + Jelisaveta Tatić + Dijana Mihajlović
Dejan Despotović
Vladimir Stojanović
Dizajn enterijera Prototip : Milivoje Stojanović i Miroslav Stojanović
Bogdan Vukosavljević
Hristina Petrović + Teodora Drakulović + Antea Tošić + Tamara Marjanović
                         + Marija Banjac
Vesna Kratanović + Aleksandra Lalić

Predlažem vam da svratite do Choomich-a  i upoznate se sa radom naših dizajnera,  bićete ponosni na njih!Marina ima mnogo više slika tako da ko nije do sada pogledao, pravac na njen blog ! :) Posle naporne ali divne nedelje, stigle smo i tamo, i ispipale sve ono što je pravo "sišlo" sa piste! :) Pored prelepih kaputa Dejane Momčilović, haljina Ane Ljubinković, prelepog sakoa Peđe Nerića, najviše mi se dopala ova crna haljina Dejana Despotovića!Želim!!! :) Jedina zamerka koju sam imala jeste ta što nije ceo Čumić renoviran i što nema još više radnji u kojima će se naći stvari  ovih talentovanih ljudi. Nadam se da će ih biti uskoro i da će ceo ovaj centar postati njihov! :)

7 comments:

 1. Dozvolili su vam da fotografisete ?
  Nema straha od kradje ideja kao u velikim radnjama ? :)

  ReplyDelete
 2. Ja nekako vjerujem da čak i ako nisu dozvolili fotografiranje da se Vanja snašla :))), hehehe. Dolazim, čim dođem u Bg! Pusa!

  ReplyDelete
 3. Magrit, bio je press modni koktel, koji upravo treba njih i da promovise, tako da su svi oni koji su dosli imali pravo da slikaju! :) Jos je lakse skinuti model kad ga vidis na slici sa revije, heheh!
  Snasle smo se Lilly, itekako, polako se ubacujemo u te modne krugove! :)
  Naravno obilazak svih znacajnih fashion mesta mora da padne! :)

  ReplyDelete
 4. Jeij srce... hvala na milionitom spominjanju... ljubac! idemo opet ali sa Anjom... :) i Jeckom... ;)

  ReplyDelete
 5. jeste Mila divna je! :)
  Naravnoo dragaa idemooo, ovog puta i isprobavamo!!!!ja cu ovu haljinu i naj mantil od prevrnute koze kod Nerica u fuchsia boji! :) jaooo ma zelim sveee!!

  ReplyDelete
 6. Baš ima dobrih stvarčica, samo se plašim da ću se šlogirati kada budem videla cene. :)

  ReplyDelete