Wednesday, October 7, 2015

Cropped sweater

                                                                                                




 
                                                                                               sneakers: adidas
                                                                                               skirt: zara
                                                                                               shirt: zara
                                                                                               sweater: zara
                                                                                               bag: max mara
                                                                                               sunglasses: parfois
                                                                                               ph. Olja




First look from Elle Serbia October issue is here!
It's all about the boy and masculine way of dressing up.
Hope you will like it cause I love it!



21 comments:

  1. Svidja mi se kombinacija, bas je comfy, a ujedno i trendy :)
    Cmok
    http://bambolai.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. casual and great! :*

    http://landing-in-fashion.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  3. Odlicna kombinacija, pogotovo dzemeepr i kosulja.

    ReplyDelete
  4. uvijek lijepa

    http://diary-of-shopaholic.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Draga Vanja,

    uvijek savrsena, ali nekako gubim interesovanje za tvoj blog. Ranije si me odusevljavala jer si znala da poneses i odlicno ukomponujes i neke obicnije odjevne kombinacije, a sada se sve svelo na slikanje za Elle...Voljela bih da vidim kako se ti oblacis u "stvarnom" zivotu, sta si dobro pronasla u nasim prodavnicama, kako si iskombinirala...i tako...kupila sam dvije torbe kao tvoje, jer si me ti inspirisala...voljela bih vise takvih momenata...
    Sve najbolje,
    Sneza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpuno se slazem sa komentarom. Meni si i dalje omiljena, ali bih volela vise tvojih kombinacija a ne samo za casopis. I da uvek odledim kad ti nesto pronadjes od odece. Takodje sam kupila Mk torbu zahvaljujuci tebi. ;) Zapravo fali osecaj da si ti kupila/ pronasla neki dobar komad za svoju dusu. Ubaci malo i tih svakodnevnih kombinacija. Pozdrav ;)

      Delete
    2. Ja cu ovde da sse nadovezem. Za pocetak, pohvale za saradnju sa Elle, fotografije su savrsene, izbor odjece ostavlja bez daha, tvoj blog je najbolji blog na ovim prostorima. Ipak, i meni nedostaju licni postovi, ovako je cijeli blog nekako dobio izgled reklame. Nije to lose naravno, super izgleda, ali ipak pozelim malo vidjeti nesto iz stvarnog zivota, tj. da nije odabrano samo za Elle. U svakom slucaju, ja te nastavljam pratiti. Pozdrav! Vanja :)

      Delete
    3. Saglasna sa prethodno napisanim, znam da ces reci da si to i dalje ti, ali nije vise isto, cure su sve rekle, nekako mislim da smo kao pratioci-postali neka vrsta ogledala, znaci sa nekom povratnom informacijom o blogu, redovnom pracenju.
      Nemoj da zamjeris, sve najbolje.
      Pozdrav, Ivana :)

      Delete
    4. Slažem se s komentarima. Prestala sam pratit mnoge blogerice upravo zato što su postale modeli za sponzorstva, ali s druge strane razumijem da ti je to posao od kojeg se želiš oblačiti i financirat. No,baš zato između tih časopisa i revija ubaci koji osobni outfit kad ideš s frendicom na kavu...

      Delete
    5. Drage devojke, hvala puno na komentarima! :) Razumem u potpunosti ono sto ste napisale, ali jednostavno obaveze i svi poslovi koje radim nisu dozvoljavali da cesce fotografisem i ostale odevne kombinacije. Da ne bih ponavljala, iskopiracu vam komentar koji sam ostavila ispod starijeg posta a tice se Elle rubrike i ostalih saradnji:

      "Ja bih rekla da sam i dalje ista, o kojim god brendovima da se radi, mozda deluje zbunjujuce onima koji ne isprate i kratke opise ispod postova, pa ne budu u toku zbog cega sam nesto obukla na ovaj ili onaj nacin. Svakog meseca workwear rubrika ima drugu temu, a za ovo izdanje smo inspiraciju pronasli u "masculine" stilu, koji sam kasnije ja prilagodila sebi. Sto bi znacilo da se pored zadate teme i prisutnih kolekcija u radnjama kada se slika za broj (obicno bude mesec dana ranije od izlaska casopisa) ispunjava jos par kriterijuma kao sto su prihvatljivo oblacenje za vecinu poslova/kancelarija i ono najvaznije prilagodjavanje mom licnom stilu. :) I tako na kraju dodjemo do ovog miksa stilova/trendova koji se smenjuju svakog meseca u par postova. :)
      Sto se ostalih saradnji tice, sve su nastale iskljucivo na obostrano zadovoljstvo jer ih prihvatam samo kada mi se licno dopadnu bez obzira na potencijalnu zaradu ili ne. Tako dolazimo do onog s' pocetka price, da sam ja i dalje ja, sa iskrenim pristupom, i tako ce i ostati. :) "

      Kako zelim da svi postovi na blogu ipak budu odredjenog kvaliteta a ne brzinski "odradjeni" zbog toga su izostajali i oni koji ne pripadaju workwear rubrici. Ali zbog toga postoje Instagram i Twitter gde redovno objavljujem i ostale kombinacije. :) A ovo bih vrlo rado obukla i za kafenisanje! :)
      Hvala jos jednom na komentarima, puno pozdrava!

      Delete
  6. Ovaj outfit mi se mnogo svidja!!! Bas sam inspirisana da iskombinujem nesto slicno. :D
    Love it.

    http://girlfromnk.blogspot.com.es

    ReplyDelete
  7. Your style is absolutely incredible! The way you've layered this sporty and laid-back look is major!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  8. Jao ovo mi je extra!! Top si!!
    ♥Kristina
    •••vrgov.blogspot.com•••

    ReplyDelete
  9. Absolutely LOVE this look ; it's what I'm into too these days. The Stan's - pencil skirt and blue (striped) shirts. Great sweater too .. this look looks so effortless and chic at the same time.

    http://seeyouatnine.blogspot.be

    ReplyDelete
  10. I love this look so much! ��

    http://keithdc.blogspot.com

    ReplyDelete