Monday, August 20, 2012

Sun downer ...

                                                                                              CLICK TO SEE MORE








                                                                                            blouse: thanks to Sheinside (here),
                                                                                            skirt: bought in Turkey,
                                                                                            sandals: aldo,
                                                                                            bag: aldo,
                                                                                            sunglasses: ray ban,
                                                                                            watch: michael kors,
                                                                                            earrings: six,
                                                                                            ph. Masa


When i saw maxi skirts in of the domestic stores in Antalya, i knew that couple of them will be mine for sure! Huge range of colors was a little bit challenging for me, which one to choose and how to avoid purchasing a whole row ... At the end, i picked black, electric blue and this beautiful coral shade. They are really light, made by natural fabrics and easy to match with so many clothes items ...  I styled it up with the floral shirt which i got thanks to Sheinside.com and now you can see one of the possible looks.
Share with me your thoughts! :)

Happy Monday!


98 comments:

  1. Lepaaaaaaa...Volim kad si u jarkim bojama :) :***

    ReplyDelete
  2. Super ti stoje i maxi suknje, ali s obzirom koliko imas divne noge ja glasam za nesto krace!! :)

    http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ja tako volim sljampavo i dugacko :) hvala puno!

      Delete
  3. Such a gorgeous skirt and bag! Beautiul colors.

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. preeeeeeeeeedivna, boje su prelepe, a ti blistas! odusevljena sam :)

    ReplyDelete
  5. An this is such a beautiful look, so summery and very pretty! The print of your shirt is stunning and I love your orange maxi. Shoes and accessories are also perfect my dear. :)

    Thank you for your comment yesterday :)I use a Nikon D40 with a Nikon Nikkor 50mm 1.8 lens. Hope this helps :)

    Take care, Daniella xox

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear for your lovely comment and reply! Im making a decision about the lenses so i want to compare photos, cameras and lenses all together! :) Once again, thank you!
      Kisses doll

      Delete
  6. Divna boja suknje, ja nisam izasla iz hotela, sad vidim da je to bila greska, divno ti stoji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa ti si onda blesava :) Bodrum i Marmaris imaju tri puta vise za kupovinu od Antalije koja je veca od oba pomenuta mesta! ;)

      Delete
  7. Kaakve boje - super! Bas lepa kombinacija, svidja nam se, a pogotovo suknja <3 !

    ReplyDelete
  8. Zdravo draga Vanja!
    Vec duze vreme te pratim i volim tvoj blog, stil, urođenu eleganciju i osmeh!
    Pišem ti jer mi je potrebna tvoja pomoc, a nadam se da ces mi izadji u susret. Naime, trenutno se nalazim na zivotnoj prekretnici: zavrsila sam formalno obrazovanje i sada bi trebalo da pocnem da radim, odnosno da odlucim cime cu se baviti u zivotu. Moja zelja je da napravim modni blog i da se najozbiljnije posvetim tome, jer sam u svemu perfekcionista i roditelji bi me podrzali u tome, ali mi postavljaju pitanja na koja ja nemam odgovor. "Sta ti imas od toga?" Ja zelim naravno da kupim dobru kameru (jer mislim da je to neophodno), moram kupovati gomilu garderobe cim izadje (a ne na rasprodajama), a gde su izlasci, kafe sa drugaricama, putovanja... Sve to znaci da mi moji roditelji moraju dati dosta novca za sve ovo, a meni je pomalo zao njih, jer moji roditelji nisu bogati ljudi... Sa druge strane, ako pocnem da radim, necu imati vremena da se kvalitetno posvetim ovome, a to znaci da napustam svoj san... :) Znaci, mene konkretno interesuje da li se od ovoga moze preziveti i otprilike na kom nivou (koliko followera i sl)?
    Vecina bi sada rekla da ovo radi iz ljubavi, ali problem je sto onda neko drugi treba da radi da bi finansirao nasu ljubav!
    Takodje i najblizi prijatelji mi postavljaju isto pitanje: "Sta ti imas od toga? Nista??? Pa onda mozes samo pratiti modu, ne moras postavljati svoje licne fotografije! Aaaa zelela si sigurno da budes manekenka, priznaj, to ti je neostvarena zelja? " :(
    Druga stvar: da li prijateljima reci da se bavite ovim poslom, povezati sa svojim privatnim facebook-om i twitter-om ili ne objasnjavati nista, pa ako te nadju, nadju! Drugarica mo je pricala kakao je pre nekog vremena videla snimak neke nepoznate devojke na youtube, gde je pokazivala kolekciju svojih torbi. Pomislila ja da nije normalna, jer ko bi normalan snimao svoj garderober i postavljao na internet? :) Mi smo navikli na te stvari i to nam je prosto normalno, ali se pitam kako bi reagovao neki moj drug koji ne prati modu da me vidi kako poziram ili snimam tako neki video...
    Sve te ovo pitam uopsteno, ne zelim da zalazim u tvoj privatni zivot, naravno! :)
    Zeljno iscekujem tvoj odgovor!
    Pozdrav od srca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga A.
      pre svega hvala ti na ovim komplimentima, drago mi je sto pratis i sto ti se dopada! :)
      Razumem tvoje pitanje, nisam ga shvatila drugacije no onako kako si ti sve predstavila, tako da nema nikakvih problema, dacu ti odgovor vrlo rado ... :)

      Blog sam otvorila prvenstveno iz zelje da pokazem svoj stil, nacin na koji kombinujem stvari, pri tom nikada za sebe nisam mislila da sam modni guru i osoba koju treba slepo pratiti ... Neki pocetni cilj mi je bio da me prate osobe kojima ce to moje oblacenje barem u nekom trenutku biti inspiracija, da li za dnevne prilike ili one neke specijalne, ili jednostavno kada ne znaju sta da obuku tog dana ... Takodje sam zelela da nase devojke steknu naviku u citanju domacih blogova, da to postane kao neka dnevne rutina uz jutarnju kafu ili neposredno pre spavanja,ma ciji god to blog od nasih devojaka bio ... I to mi zaista predstavlja mozda i najveci kompliment, kada se osobe jave i kazu da praktikuju citanje postova na taj nacin, neko pre posla, neko uz prvu kafu, neko pre skole ... Nikada mi cilj nije bio puka zarada, jer sam vrlo svesna bila sta je moguce postici iz nase zemlje, a sta da zivim negde drugde i isto ovo radim, na identican nacin ...

      Sada, iz ove perspektive posle skoro dve godine vodjenja bloga, mogu ti iskreno i otvoreno reci da konkretne zarade nema ... Blog donosi poznanstva, lepa druzenja, pozive za neka mesta na koja mozda ne bi bila pozvana da ne radim ovo, dosta poklona, neku vrstu poslovnih kontakta ali kao sto rekoh, zarade od bloga nema ...
      U drugim zemljama naravno da ima, i ukoliko se poklope sve kockice, neko ponudi kvalitet, ljudi to prepoznaju, dostigne neki online uspeh, dodju i saradnje, jaki sponzori i neki poslovi vezani za blog ...

      E sada, odgovor na tvoje najvaznije pitanje sta bi trebalo da radis u svom zivotu ne mogu ja da dam, ali svakako mogu da kazem svoje misljenje a na tebi je naravno da razmislis i odlucis ... Nakon obrazovanja, koje je pre svega najvaznije, uvek bih izabrala posao,narocito ako imas mogucnosti da radis u struci koja te zanima ... Ako se dobro organizujes, otvaranje bloga bi bio najmanji problem,jeste da zahteva vremena ako zelis to da radis na pravi nacin, ali isto tako postoje devojke koje su dokazale da se moze imati blog i pored pravog posla ... ----------

      Delete
    2. Ako za sebe mislis da imas sta da pokazes, mozes da ponudis kvalitet, onda samo napred ... Ovo je zaista lep hobi, i neces pogresiti, ali ako kreces sa ciljem da ti ovo postane posao i od ovoga da zaradis, nisam sigurna koliko bi u tome uspela sada u ovom periodu, u nasoj zemlji , a ako se odlucis za tu drugu varijantu, svakako ti zelim puno srece!
      Veliki pozdrav,
      Vanja

      Delete
    3. Hvala Vanja, najbolja si!

      Delete
    4. ja se izvinjavam, ali zaista moram da se umesham. nadam se da se vanja nece ljutiti.
      ja nisam blogerka ali dosta znam o njima, dosta o modi, dosta o online medijima, to mi je posao.
      pratim dosta domacih blogova i znam kako rade, mada ovi modni su mi najdrazi jer njih pratim prvenstveno jer volim modu i svidjaju mi se privatno, i pratila bih ih i da mi posao nema nikakve veze sa tim.
      mislim da imam odgovor na tvoje pitanje, ali preopasno je smatrati da znash reshenja za nechiji tudji zivot, kad ne mozemo biti sigurni ni za svoj.
      ali reci cu mishljenje...

      mislim da morash zaista dobro razmisliti kada je u pitanju egzistencijalna odluka. ne treba da se plashish da udjesh u neshto novo, ali ni da budesh drastichna u odlukama. kreni od manjih stvari pa cesh videti kako ide, i ako realno dobro razmislish o svakoj situaciji, verovatno necesh chesto greshiti.

      tako i ovde.. promisli. od garderobe koju imash mozesh sigurno napraviti nekoliko blog postova. uskoro ce jesen i druga odeca, bice josh materijala. ponekad cesh samo promeniti neku sitnicu ili napraviti drugachiju kombinaciju postojecih stvari i bice to sasvim nov outfit. vremenom, kako budesh samostalnija, bice tu i vishe mogucnosti, saradnji, vishe odece.

      ja sam sasvim sigurna da devojke koje kod nas prilichno dobro vode blogove sigurno ne troshe tone novca na odecu, sigurno da su updateovane, da znaju shta su trendovi, shta je u radnjama, ali je najveci procenat zapravo do stila, do kombinovanja itd. a ne do mnogo potroshenog novca.

      s druge strane, posao bi ti pruzio jednu rasterecenost u pogledu samostalnosti, finansija, ispunjenosti, korishcenja onog shto si uchila tokom shkolovanja ako bude u struci, pa doci ce vremenom i dodatni novac za odecu itd. ako zaista volish modu, tek ce tako tvoj stil napredovati i graditi se i menjati se, pa cesh mozda kroz buduci posao naci neku novu poslovnu sebe koja ce ti se svideti, a zadrzati neku kreativnu i slobodnu itd.

      suma sumarum, ne odustaj od posla a nisi ni blog josh zapochela :) ima vremena i posle posla da se radi na tome, i vikendima, i tokom izlazaka itd, a lako cesh ti da se posvetish samo blogu ukoliko ti u jednom momente toliko krene da ti drugi posao nije dovoljan.

      sve najbolje!

      Delete
    5. Naravno da nemam nista protiv! :)

      Delete
  9. what a lovely skirt! and it matches to perfection with that blouse.

    xXx
    http://unspeakablethoughtsunspoken.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  10. Predivan outfit, divne boje i vrlo smjela kombinacija suknje i košulje, ma odlično! i super su mi tvoje naočale! :)

    ReplyDelete
  11. Dopada mi se suknja, kombinacija boja je divna samo mi se ne svidjaju mindjuse :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemas pojma! Meni su se mindjuse bas super uklopile! :)

      Delete
    2. Ja bih samo malo podigla suknju na gore, jer ovako ne laska figuri, ali to je sitnica! ;)

      Delete
    3. Hvala svima :)
      Retko sta nosim u predelu stomaka, ne volim da me bilo sta ni najmanje steze! :) Mislim da je ova kombinacija bas ovakva upravo zbog tog niskog nosenja suknje ... Da sam je podigla iznad struka, upasala kosulju skroz, napravila neku neurednu pundju, to bi bila skroz druga prica ... :) Sto ne znaci da je necu i tako nositi!
      Pozdrav

      Delete
    4. e i ja sam htela da kazem da ne ide ovako nisko suknja.. ali ne mislim ni da treba iznad struka. samo malo iznad ovoga i bilo bi ok. ovoliko plitak struk je i nekako demode, manje vishe shto ne laska figuri, tvoja je ok, pa mozesh sebi to da dozvolish... ali ovako mi kvari sliku. nije to suknja za plitak struk (kao shto nije ni za iznad struka). otherwise, meni je ovo sve totalno ok :) a mindjushe nisam ni zapazila od kose dok nisam prochitala gornji komentar :)))

      Delete
  12. Da li ti ikada izadjes iz kuce lose obucena?! :) Savrsena!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah :) Ne mislim lose, ali bez opterecivanja da! Pijaca, prodavnica, poseta prijateljima ... ;)

      Delete
  13. Diiivna, meni se cak i na ravno bash bash dopada! Ura za duge suknje! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dopisujem se! :) dja ovako, dja onako, uvek super :)

      Delete
    2. evo da se i ja upisem kad se vec tako igramo! ;) :*

      Delete
    3. Pu za mene! :) slazem se, sjajna u svim varijantama. Boja savrsena! Sijaaas... :*

      Delete
    4. Pu za mene! :) slazem se, sjajna u svim varijantama. Boja savrsena! Sijaaas... :*

      Delete
    5. pa ovo moramo da igramo uzivo! ;)

      Delete
  14. Vanja samo da ti kazem da si mi ti broj 1 blogerka u Srbiji. Na prvom mestu je tvoja kosa, tvoj ten i tvoj stas. Garderoba ti je dobra isto i jako mi se svodja tvoj stil. Pozzzzzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zahvaljujem na ovim komplimentima! :) Veliki pozdrav!

      Delete
  15. Vanjuska, prelijepa si! Kosa ti je savrsena, mozes li mi reci cime je njegujes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno! :) Da ne bih ponavljala, u prethodnom postu me je neko to isto pitao pa sam lepo objasnila! :)
      Pozdrav

      Delete
  16. odlicna suknja, deluje veoma udobno:)

    ReplyDelete
  17. Suknja je divna, jedva cekam da vidim na tebi i plavu i crnu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bice uskoro plava, a nakon toga i crna naravno! :)

      Delete
  18. iskreno i meni se ne dopada. To te samo hvale drugarice blogerke :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. iskreno, ma sama pisem ceo dan komentare! ;)

      Delete
    2. hahahah, Vanja neka si mu/joj rekla...
      Meni se bas svidja. Elegantno a ipak lezerno.

      Delete
  19. bas mi se svidja suknja! :)
    xo
    http://the-caramel-dream.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Vanja, ja najiskrenije mislim da kada bi se posvetila blogu u smislu da objavljujes postove svaki dan i da to shvatis ozbiljno kao pravi posao, da bi postala poznata i sirom sveta. Mislim da nije samo problem sto zivimo u Srbiji, jer zahvaljujuci internetu vise nismo hermeticki zatvoreni. Pogledaj blog thegoldendiamond, devojka je cini mi se iz Moldavije, a poprilicno je uspesna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mislim da za to mora da bude malo smelija u pogledu stila, svi nashi domaci blogovi modni imaju malo rezervisan stav prema eksperimentisanju, svim devojkama je bitnije da izgledaju kao fine damice upeglane nego kao fashion loversi koji neshto po malo i eksperimentishu. ovako se sve lepo obuku, ali to su samo dobro iskombinovani popular komadi bez nekog lichnog pechata. idite na lookbook i videcete lichni pechat svih popularnijih blogerki, kod nas je svaka duga kosa, damski stil, iste boje laka, isti stilovi, zara fazon, ako brana ima kratku kosu i bodljikave cipele to je extra napredno :) a i ona tad jadna mora da se pravda kako je boze "smela", "iskochila iz klasike u kojoj se najbolje oseca" i sl.

      ja bih iskreno zelela da vidim malo toga kod neke od nashih, mozda se neka oproba... na lookbooku ce je vec pokupiti strana publika (pod tim mislim stvarna publika, ne samo ove blogerke koje lajkuju da bi im ove lajkovale back) i nema nikakvih problema da postanu svetski poznate. believe me, znam brendove koji bi platili saradnju domacoj blogerki kad bi bila internationally recognized.
      hm, mozda neka nova mlada nada...

      Delete
    2. U pravu si! Kakva publika, takvi i blogeri u zemlji! Problem je sto kod nas vlada ta uniformisanost i devojke su samo na to navikle. Kada bi se bloferke oblacile drugacije, odmah bi im ovi nasi ostavili komentare da nemaju stila! Bila sam i sama prisutna kada ljudi koji nemaju veze sa modom, komentarisu one druge koji je opet slepo prate i smeju im se. Zamisli te devojke sa lookbook-a da prosetaju nekim malim gradicem u Srbiji! Lol
      Mada i ove sa lookbooka nekad preteraju!
      P.S. Sto ti je dooooobar posao! Placaju te da pratis blogove! Je l ima toga jos? :)

      Delete
    3. :) it's not just that. it's just a small portion of what i do.

      slazem se sa tim da za neke stvari nashe trzishte josh nije sazrelo (kao i da neke sa lookboka preteraju ponekad ;)), pitanje je samo ciljnih grupa. ako nashe devojke zele da se obracaju velikoj vecini zena u srbiji i da edukuju o osnovama stila, onda rade odlichan posao. (evo primera: sneki daki i ona emisija - mislim da je ona katastrofalna, ali kakve se devojke prijavljuju ona im josh i pomogne, jer ih uchi bash bash osnovnim stvarima, tipa izlazak iz devedesetih i turbo folk stila i bar neka prirodnost i ukus. dakle za njih nije urednica vogue-a da im objashnjava kako da miksaju coral i floral npr :) nego njima treba mnoooogo bazichnije od toga). u tom sluchaju, blogerke su sledeci stepen, kad vec niste totalna katastrofa, onda da vidimo kako da budete bolje, i tu nastupaju blogovi.

      s druge strane, ako nashe blogerke zele da okupe early adoptere i ljude koji se razumeju u modu, onda ne treba da budu late followeri :) onda treba da budu smelije u kombinacijama, i da se oslobode tog stila po kom su srpskinje poznate a to je da budu lepe i zgodne i da je sva moda u sluzbi toga da ispadnemo lepe, ne nikako kreativne, samosvesne, samo da smo lepe :) tim smelijim i naprednijim stilom izmenie a kasnije ko zna mozda i edukovati publiku koja je vec dosta upucenija od ove prve.

      ali sve je do njihovog izbora. svaka od tih opcija ima smisla i treba da postoji. sad bash poslushah branin intervju i dobro devojka reche - ipak sa njima devojke mogu da se poistovete i nazalost ne mogu sa vogue cicama. meni je samo LICHNO zao shto ovih drugih nema vishe :) i zato kazem mozda se neka odmetne i tim putem, volela bih da vidim :)

      banovace me vanja ako josh neshto napishem, preterasmo sa drugom temom, tako da se sad stvarno povlachim :)

      Delete
    4. Devojke sta se dopisujete jos i sastave pisete na tudjem blogu?! Razmenite email

      Delete
    5. da li si ikad chula za koncept javne diskusije? :p
      dopisujemo se zato shto je relevantno za blog :) ko kaze da treba da pishemo samo o konkretnom outfitu? :) ko kaze da postoji limit u duzini posta?
      rekla sam vanja moze da nas banuje (mada nadam se da nece :)) ali ne... mora neko drugi da se pobuni :D

      Delete
    6. Ma slobodno pisi sta hoces, ja nisam ni citala (najiskrenije) :) samo volim atmosferu na ovom blogu, ne uklapa mi se ovde. :) pozz

      Delete
    7. Hvala Mia na ovome za dobru atmosferu! ;) Veliki pozdrav!

      Sto se tice ovih duzih komentara iznad, zaista nemam nista protiv, nema nikakvog "bana" a ni brisanja! :) Sve dok je razmena misljenja na civilizovanom nivou, samo napred! :)
      Sto se gore pomenute teme tice, da na Lookbook-u ima dosta inspiracije, ali isto tako i necega sto nema veze sa modom, tamo je oduvek postojala neka cudna hijerarhija, tako da mi oni nisu najbolji primer za to ... :) Postoje naravno blogovi koji su doziveli instant slavu, ali i oni koji su to gradili godinama ... U svakom slucaju, nikada ne bih bila nesto sto nisam zarad toga, ljudi ponekad ocekuju od blogera da budu inovativni i stalno da zadivljuju, a to je prosto nemoguce, jer niko od nas nije nesto izmislio sto vec ne postoji od ranije, vec svako pokazuje svoj stil i ono sto je zaista u realnom zivotu ... :)
      Hvala na javljanju svima! :)
      Veliki pozdrav!
      p.s. postoji limit u duzini , bloger ne dozvoljava vise od 4,000 karaktera po komentaru! ;)

      Delete
    8. Kako cudna hijerarhija? Pa ti si jedna od najbolje ocenjenih Srpkinja?

      Meni se sviđa sto imas ovako obrazovane citaoce!

      Delete
    9. Tamo retko dobar outfit osvaja veliki broj "hype-ova", u najvecem broju slucaja to su neke kombinacije, koje su po mom misljenju ne nosive ma koliko god neko bio avangardan ili umetnicki nastrojen, a daleko od toga da sam ja najbolje ocenjena, prosek mojih hajpova je od 30-70, sto je zaista mala brojka, naravno ima izuzetaka i moze se pronaci dobra inspiracija ali se ja ocigledno ne uklapam u njihov profil :)

      I meni se dopada razmena misljenja, kao sto sam gore vec spomenula, narocito kada je na ovakvom nivou :)

      Veliki pozdrav!

      Delete
  21. Ouu vanja! Amazing! Jednostavno si najbolja blogerka barem za mene!
    daniela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Danniela, hvala ti na tome! Cmok veliki za tebe :)

      Delete
  22. super outfit! i bluza je <3

    http://mancinasspot.blogspot.com/2012/08/mancinas-giveaway.html

    ReplyDelete
  23. Wow, gorgeous skirt! Love the whole outfit.

    www.fashioncontainer.com

    ReplyDelete
  24. Obozavam duge suknje, jarkih boja pogotovo!Tebi stoji perfect!
    Divna kao i uvek:***

    ReplyDelete
  25. I love your blog! This post is awesome!
    Check out my blog, write your opinion and maybe...follow?
    Where are you from?

    ReplyDelete
  26. Zaljubila sam se u suknju! Savrseno si je ukombinovala, prelepa V. kao i uvek!!!! :)))

    ReplyDelete
  27. Draga Vanja, molim te možes li mi reci da li se na sheinsideu prodaju zarine stvari ili što? ova tvoja košulja, ima li ona zarinu markicu ili ne? nije mi jasno, imaju toliko identicnih stvari kao i zara, po 50-60% jeftinijoj cijeni. Molim te mi odgovori, unaprijed hvala!B.Z.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo to ni ja nisam shvatila. Rekla si da je košulja Zara sa Sheinsidea? Prodaju li još koji brend i zašto to ne naglase na oglasu? Ili sam krivo shvatila? Lijepo što se može komentirati i anonimno (iako je to nepristojno) i s potpisom. Nisam blogerica, samo rado pratim srpske blogerke jer su jako dobre i aktivne. Baš kako si gore rekla- inspirirate me, zabavim se...Slučajno sam u hrvatskim medijima otkrila Branu, a onda preko nje i sve ostale (naravno, pratim samo neke). Jedna si i ti. Moram pohvaliti tvoje fotografsko umijeće. Kad bi bar i sebe mogla fotkati, sve bi izgledalo još i bolje. Pozdrav!
      P.S. Duga suknja je super i sigurno je udobna. Košulja se odlično uklopila, iako mi u blogu New nije bila obećavajuća.

      Delete
    2. Draga B.Z.,
      etikete su skinute, neke stvari su mi skoro identicne, dok neke samo lice na one iz radnji ... Zaista ne znam sta da mislim, da li je to neki visak iz fabrike, da li se to proizvodi u njihovoj drzavi pa imaju pravo da na ovaj nacin prodaju ostatke, ili od istih materijala siju njihove modele, ni sama nisam sigurna ... U svakom slucaju, kao sto si i sama rekla cena je dosta niza, a sta je razlog tome, ne umem da definisem ...
      Pozz

      Delete
    3. Hej Karmen,
      upravo sam odgovorila devojci koja je pre tebe pitala, pa tu mozes procitati moje misljenje! :) Hvala na javljanju, bice mi zaista drago ako nastavis da pratis!
      Sto se tice fotografija, vise od svega bih volela kada bih mogla da budem sa obe strane aparata u isto vreme, ali to je naravno nemoguce, tako da cu ipak reci da sam zadovoljna kada me neko od mojih najblizih slika ma kakvi vremenski uslovi bili, bez njih postovi ne bi bili tako cesti! :)
      Veliki pozdrav,
      V.

      Delete
  28. Kosulja je preslatka!

    www.stills.rs

    ReplyDelete
  29. Savrseno! :D Sve si tako dobro uklopila!
    Suknja je fenomenalna!

    ReplyDelete
  30. Pratim te od nedavno. Uspila sam koliko toliko prelistati tvoj blog i sve što mogu reći je da si jednostavno predivna :) Super mi je kad vidim da se osoba zna tako divno obući uz malo potrošenog novca i bez nužnog miješanja super popularnih i skupih brendova. Go girl.. Puno pozz iz Splita. Ivana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morske pozdrave uvek rado prihvatam! ;) Hvala puno Ivana na ovim recima!

      Delete
  31. malo ova torba bode oci

    ReplyDelete
  32. Ti si jedno PRELEPO stvorenje!!!
    Pogledaj moj blog ako stignes.
    Pozdrav iz Toronta,
    Maja
    http://www.amadeusonthecatwalk.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno Majo, pogledacu sigurno! :)
      Veliki pozdrav!

      Delete
  33. me gusta tu estilo. el look perfecto!!
    te sigo.
    Saludos

    ReplyDelete
  34. Sat je predivan... Ali svakako da je suknja odnela svu slavu... E, to je pravo romanticno leto... :)


    http://sparklyget.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. sve je sjajnooooo...koje su otprilike cene ovih divnih suknji? :))) i ja idemo tamoooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelim onda lep provod! :)
      Suknje su bile 25 lira, sto dodje oko 12,13 eura, sve zavisi od trenutnog kursa!:)

      Delete
  36. You're just simply amazing.... :) Thumbs up!

    ReplyDelete
  37. super ti stoji ovaj gipsy prizvuk! Suknja i mindjuse prelepi!

    ReplyDelete
  38. super ruž! nisam vidjela jesi već spominjala u komentarima, može li se znati koji je? hvala :) pozz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam ga ranije pominjala, naravno da mogu da kazem :) U pitanju je Dior 028 pink comedy nijansa :)

      Delete