Tuesday, November 9, 2010

I loveeeee Pom-pons!!!!







                                                                           Lanvin

I simply adore pom-pons and Lanvin of course, but when i saw the last photo i was really disappointed!!! This bag cost 1, 475$ and it looks like play day in kindergarten! So i cant imagine who will spend this amount for that " Cirque du Soleil" look a like bag! :) Sorry about that , maybe some of you will like it, but this is a big No for me!!!  :)
Mislim da ne postoji ženska osoba koja ne voli ono što Alber napravi , umirala sam za svim ovim stvarčicama sa pufnicama , i naravno napravila svoju verziju šešira ( ali o tome kad dođe Sunce i leto ) :) , ali ne mogu da vam opišem kako sam se osećala kada sam ugledala ovu poslednju sličicu i nazovimo torbu!Ah...kakvo razočarenje!!!Podseća me na neki projekat iz likovnog, dečijeg igranja u vrtiću, u jednom trenutku  mi zaliči i na cirkus, ali nikako nije vredno cene koju treba platiti za ovo čudo! :) Meni se lično ne dopada, ali eto ideje kako da provedete jedno popodne igrajući se ukoliko vam se svidi, platno, kanapi, pufnice od muslina i eto torbe!!! Možda budem probala da napravim ogrlicu ili samu pufnicu, ali ništa ne obećavam! :)

15 comments:

  1. baletanke&plava ogrlica <3 oh
    a torba.. paa doobroo. sharmantna je ;))

    ReplyDelete
  2. da, da, ma divna je ne znam sta mi bi! :) znaci da se bacamo na pravljenje ogrlice!!! jaooj i meni su divne baletanke te i reva TB su mi velikaaa zelja!!! :) uh puste zelje!

    ReplyDelete
  3. Heeej mala :) Vidim na fejsu novi post, pa reko' da vidim :D
    Hehe, bas gledam ove torbe i razmisljam kako nikad ne bih rekla da bi se to tebi svidelo :D Znaci pogodila sam :)I meni su bezveze skroz.
    Inace, pufnice su mi onako simpa, imam jedan pleteni sal sa velike dve pufne na krajevima, obozavam ga :D

    ReplyDelete
  4. Hehhe, pufne daaaa, ali torba poslednja neeee!!! :) ma te pom pons su mi kao med, svuda bi ih kacila! eto vidis kako obozavas taj svoj sal! :) Pom pon power ranger! ;) uh nije mi bas, bas! :)

    ReplyDelete
  5. hm...a ja nesto nisam za pufne..ne znam zasto, jednostavno mi ne pasu!
    mada mi je pretposlednja torba ok!:)

    ReplyDelete
  6. I meni je ta simpaticna! mora da nisi gledala film i igrala uz pesmu Hey Mickey your so fine.... :) hehe navijacice i pom pons! hehe

    ReplyDelete
  7. hahahahhhh ja sam gledala film
    sa nesrecnom kristin danst
    morash priznati da je zarazna pesma
    go mickey! go mickey! :D

    ReplyDelete
  8. Zarazila je pesma i Boška skroz. :) Film je trash ali ne znam kako bih prezivela pubertet bez njega... Racunajte i mene za pravljenje pom -ponova...

    ReplyDelete
  9. Bole zna sta je dobro ;)
    Marina na tebe, Leylu , Anjca uvek racunam kad je takav rad u pitanju!!! Plan je sledeci, prave se pufnice, gleda se film i upija koreografija, a onda snimimo nasu verziju! :) ahahhaa
    I Oljaaa nam voli taj film, ne znam samo koliko puta smo ga gledale!!! :)

    ReplyDelete
  10. Bas je zapufnastio... Zamisljam se sa pufnama na sebi i smejem se, jedini smisleno bi bilo na nogama (baletanke, sandale) i sesiru... :)))
    A volim zenskaste stvarcice i zelim ove baletanke u vise boja i mnoge njegove tasnice iz kolekcije za sledece leto i nakit... mmmm! Nedavno sam gledala slike i mastala.
    @Marina : Ima tu dosta materijala za DIY. ;))
    (s/s 2011.)

    ReplyDelete
  11. Vanja , ova Vesna sam ja (BIljana),a ne neka nova citateljka :(( . Jedva sam skontala sta se desava. Drugarica (Vesna) je danas ostala prijavljena na gmailu :))) ... Bas sam se zbunila.
    Pozdrav!!

    ReplyDelete
  12. Hehhe,jos ja gledam koja Vesna, prvi put vidim komentar i ime! :)
    Nema veze, hvala tebi Biljana sto redovno pratis!!! uzivaj!!! :)

    ReplyDelete
  13. I want Lanvin,not diamonds!Super blog!IMas novog followera...
    xoxo
    http://bonjourjr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Neko je rekao kicanke????? :D
    Obozavam, prosle zime sam smislila neki mini twist za onaj moj kratki sal u koji bi bile ukljucene i kicanke. Mozda se ove zime sprovede u delo ;)

    ReplyDelete
  15. Odlično, super mi je šeširić i ogrlica. Poslednja torba mi nije nešto za te pare, možda da je od drugog materijala ili drugog oblika ... ne znam nešto mi tu ne paše. ;)

    ReplyDelete